Sådan tilpasses VoiceOver-talehastigheden for iPod

Når VoiceOver Kit version 1.2 installeres sammen med iTunes 9 eller nyere, kan talehastigheden på lydklip på iPod shuffle (3. generation) eller iPod nano (5. generation) lyde for hurtig eller for langsom. Dette kan ske, hvis taleindstillingerne på computeren er ændret i forhold til standardindstillingerne for talehastighed.

I Mac OS X v10.5 eller nyere med iTunes 9 eller nyere skal du vælge menuen Apple () > > Systemindstillinger og derefter vælge Oversigt > Tale og tilpasse indstillingerne for Talehastighed. Synkroniser derefter din iPod med iTunes for at opdatere enheden med ændringerne.

No alt supplied for Image

I Windows XP eller Vista med iTunes 9 eller nyere skal du åbne Kontrolpanel og vælge Indstillinger >Tale, tilpasse indstillingen af Stemmehastighed og klikke på OK for at gemme indstillingerne. Synkroniser din iPod med iTunes for at opdatere den med ændringerne af talehastigheden.

No alt supplied for Image

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.