Sluk for pakkesignering til SMB 2- og SMB 3-forbindelser

Læs mere om, hvordan du slukker for pakkesignering på din Mac.

I macOS 10.13.4 og nyere er pakkesignering slukket som standard. Pakkesignering til SMB 2- eller SMB 3-forbindelser tændes automatisk efter behov, hvis serveren giver mulighed for det. Instruktionerne i denne artikel vedrører macOS 10.13.3 og tidligere versioner.

Når du bruger en SMB 2- eller SMB 3-forbindelse, er pakkesignering tændt som standard. Tændt eventuelt for pakkesignering, hvis:

• Ydeevnen reduceres, når du opretter forbindelse til en tredjepartsserver.

• Der ikke kan oprettes forbindelse til en server, som ikke understøtter pakkesignering.

• Du ikke kan slutte en tredjepartsenhed til din macOS SMB-server.

Hvis du slukker for pakkesignering, gør du SMB-forbindelsen mindre sikker. Sluk kun for pakkesignering, hvis både klient og server har forbindelse til et sikkert netværk.

Sluk for pakkesignering på en macOS-klient

Kontrollér, om din macOS-computer har en fil ved navn /etc/nsmb.conf.

Hvis din macOS-computer har en fil ved navn /etc/nsmb.conf

1. Åbn filen /etc/nsmb.conf.

2. Indstil signing_required-værdien til "no", sådan her:

[standard]

signing_required=no

3. Gem filen /etc/nsmb.conf.

4. Afbryd forbindelsen til eventuelle delte SMB-enheder, og genopret den igen, så ændringerne træder i kraft.

Hvis din macOS-computer ikke har en fil ved navn /etc/nsmb.conf

1. Åbn Terminal.

2. Brug disse kommandoer til at oprette en /etc/nsmb.conf-fil, der har en signing_required-værdi, der er sat til "no":

sudo -s

echo "[standard]" >> /etc/nsmb.conf

echo "signing_required=no" >> /etc/nsmb.conf

afslut

3. Afbryd forbindelsen til eventuelle delte SMB-enheder, og genopret den igen, så ændringerne træder i kraft.

Sluk for pakkesignering på en macOS-computer, der hoster delte SMB-enheder

Følg instruktionerne i macOS eller macOS Server.

I macOS

1. Vælg Apple-menuen  Systemindstillinger, og klik derefter på Deling.

2. Fjern krydset i feltet Arkivdeling, og luk derefter ruden Deling.

3. I Terminal skal du bruge denne kommando:

Sudo defaults write /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.smb.server

SigningRequired-bool FALSE

4. Vælg Apple-menuen  Systemindstillinger, og klik derefter på Deling.

5. Sæt kryds i feltet Arkivdeling, og luk derefter ruden Deling.

I macOS Server

1. Åbn Terminal.

2. I Terminal skal du bruge disse kommandoer til at gøre pakkesignering valgfri for klienter:

sudo defaults write /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.smb.server SigningRequired -bool FALSE

sudo /usr/libexec/smb-sync-preferences