Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Sådan bruger du Skrible på dit Apple Watch

Du kan bruge Skrible til at skrive med fingeren i stedet for at bruge et tastatur.

Sådan bruger du Skrible

Skrible gør det muligt at skrive på urets skærm, og hver gang du har skrevet et ord eller bogstav færdigt, omdanner uret det til tekst.

Du kan bruge Skrible, når du vil skrive tekst på dit Apple Watch, f.eks. når du skal besvare en e-mail. Tryk blot på Skrible, og skriv et ord i tekstfeltet. Du kan også skrive enkelte bogstaver, tal og tegnsætning. Du kan desuden dreje på Digital Crown for at vælge tekstforudsigelse.

Sådan skriver du hej

Hvilke sprog kan jeg bruge i Skrible?

Du kan bruge Skrible på disse sprog:

• Engelsk (Australien, Canada, Storbritannien og USA)

• Fransk (Frankrig og Canada)

• Tysk*

• Italiensk

• Spansk

• Forenklet kinesisk

• Traditionelt kinesisk

* Dette sprog kræver watchOS 4.

Hvordan ændrer jeg sprog?

Du kan bruge Skrible på ethvert af ovenstående sprog. Sådan ændrer du sprog:

1. Når Skrible-knappen vises, skal du trykke hårdt på skærmen.

Apple Watch-skærmen viser de forskellige svarmuligheder
  2. Tryk på globussymbolet.

3. Vælg dit sprog på listen.

Hvis der mangler et sprog, kan du tilføje det tilhørende tastatur på din iPhone. Gå til Indstillinger > Generelt > Tastatur > Tastaturer > Tilføj nyt tastatur.