AirPort-baser: Sådan får du en netværksgodkendt adgangskode

I denne artikel kan du se, hvordan du får en netværksgodkendt adgangskode til din AirPort-base.

Hvis du vil se en forklaring af, hvornår du skal bruge en netværksgodkendt adgangskode, kan du her se, hvordan du opretter forbindelse til et krypteret netværk. Du kan også undgå at skulle bruge en netværksgodkendt adgangskode ved at vælge en bedre adgangskode.

Før du begynder

1. Du skal kende adgangskoden til basen.

2. Du skal oprette forbindelse til basen fra Mac OS X eller fra en pc med Windows XP eller en nyere version.

3. Den nyeste version af AirPort-værktøj til Windows skal være installeret i Windows.

Sådan får du adgangskoden

Hvis du bruger AirPort-værktøj, skal du følge denne fremgangsmåde:

1. Åbn AirPort-værktøj i Programmer/Hjælpeprogrammer i Mac OS X eller i menuen Start > Programmer > AirPort i Windows.

2. Vælg din base på listen.

3. Konfigurer din base manuelt (tryk på Kommando-L, eller vælg Manuel indstilling fra menuen Base).

4. Vælg Netværkslignende adgangskode fra menuen Base.

• No alt supplied for Image
  5. Marker teksten i dialogboksen for at kopiere og indsætte.

• No alt supplied for Image

Hvis du bruger AirPort-hjælpeværktøj, skal du følge denne fremgangsmåde:

1. Åbn AirPort-værktøj i Programmer/Hjælpeprogrammer i Mac OS X eller i menuen Start > Programmer > AirPort i Windows.

2. Vælg din base på listen.

3. Klik på Konfigurer.

4. Angiv adgangskoden til basen, når du bliver bedt om det.

5. Klik på symbolet Adgangskode øverst i vinduet.

No alt supplied for Image

Der vises et vindue med den netværkslignende adgangskode til din base.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.