Mac mini: Sådan identificeres eksterne strømforsyninger på Mac mini-modeller fra før 2010

Læs, hvordan du identificerer eksterne strømforsyninger på Mac mini-modeller fra før 2010.

I februar 2006 lancerede Apple den Intel-baserede Mac mini (primo 2006). Strømforsyningen til denne model og modeller af Mac mini frem til 2009 mini er en anden end den, der bruges til ældre modeller af Mac mini, som blev udgivet før 2006.

De to typer strømforsyninger kan ikke erstatte hinanden. Den enkelte strømforsyningstype bør kun bruges sammen med den model af Mac mini, som den blev leveret sammen med. I denne artikel kan du få at vide, hvordan du finder ud af, hvilke strømforsyninger du kan bruge sammen med de forskellige modeller af Mac mini.

Bemærk: Til Mac mini (medio 2010) og Mac mini (medio 2011) bruges en intern strømforsyning og ikke en ekstern.

Identifikation af strømforsyningen

Til Mac mini (primo 2006) frem til Mac mini (ultimo 2009) bruges en strømforsyning med 110 watt. Oplysningerne findes på siden af strømforsyningen som vist nedenfor:

No alt supplied for Image

Til Mac mini-modeller fra før 2006 bruges en strømforsyning med 85 watt. Disse oplysninger findes ligeledes på siden af strømadapteren som vist nedenfor:

No alt supplied for Image

Identifikation af Mac mini-modellen

Strømforsyningen tilsluttes i området med porte på computeren, og det er derfor nemt at se, om du bruger en original Mac mini, Mac mini (primo 2006) eller en nyere Mac mini. Antallet af USB-porte på Mac mini kan fortælle dig, hvilken model du bruger.

Model

USB-porte

Mac mini (ultimo 2009) Mac mini (primo 2009)

5 USB-porte

Mac mini, ultimo 2009 og primo 2009

Mac mini (medio 2007) Mac mini (primo 2006)

4 USB-porte

Mac mini (medio 2007) og (primo 2006)

Original Mac mini

2 USB-porte

Original Mac mini

Du beskadiger ikke din Mac mini, selvom du bruger en forkert strømforsyning sammen med den, men du oplever muligvis, at computeren ikke fungerer som forventet. Du kan f.eks. have problemer med at tænde computeren.