Udgivelsesnoter til iAd Producer 5

iAd Producer gør det let at lave og samle flot interaktivt indhold uden at skulle programmere.

iAd Producer

iAd Producer indeholder:

• Et samlet vindue til visning og redigering af layout og indstillinger

• Projektskabeloner med indbygget struktur såsom bannere, velkomstsider og menuer

• Et omfattende bibliotek over interaktive elementer

• Avancerede værktøjer til objektanimering

• Avanceret JavaScript-kode til redigering og fejlfinding

• Simulering til Mac- og iOS-enheder

iAd Producer 5.1

Denne version forbedrer stabiliteten i iAd Producer og indeholder en række forbedringer og rettelser:

• Understøttelse af oprettelse af iAD-indhold til Nyheder

• Understøttelse af redigerbart iAd Blueprint-indhold

• Understøttelse af totrinsgodkendelse

• Understøttelse af OS X El Capitan

Tidligere opdateringer

iAd Producer 5.0.2

• Med denne version løses et problem med, at iAd Tester og iBooks Widget Tester ikke kunne installeres på grund af udløbne klargøringsbeskrivelser.

iAd Producer 5.0.1

• Med denne version rettes et problem med, at en del af en reklame kunne vende forkert.

iAd Producer 5.0

Denne version indeholder blandt andet følgende forbedringer og rettelser:

• Understøttelse af oprettelse af iTunes Radio-reklamer til Mac og Windows

• Understøttelse af kodefærdiggørelse i det indbyggede koderedigeringsværktøj

• Inline-fejl og -advarsler vedr. JavaScript og CSS

• Mulighed for at vælge mellem fire kodetemaer

• Understøttelse af fuldskærmsbannere og mellemstore firkantede bannere på iPhone

• Understøttelse af visning af iTunes Store-sider i reklamer

• Integrering af sider med deling og udvidelsesdeling

• Mulighed for webvisning, når der trykkes på et banner

• Mere overskuelige og brugervenlige indstillinger

• Andre fejlrettelser og forbedringer

Yderligere oplysninger