Keynote til iOS: Om Markering

Keynote til iOS (version 2.2 og nyere) omfatter Markering. Dette giver dig mulighed for at markere eller pege på dele af lysbilleder under en præsentation.

Sådan åbner du Markering

Intet alternativ leveret til billede
  • Hvis du viser din præsentation direkte på din iOS-enhed, skal du trykke og holde nede på skærmen, mens du præsenterer.

• Hvis du bruger din iOS-enhed som fjernbetjening eller præsenterer på en ekstern skærm eller Apple TV, skal du trykke på symbolet for Markering, mens du præsenterer:

No alt supplied for Image

Markering

• Tryk på den farve, du vil bruge til markeringen. Den valgte farve vil være højere end de andre. Brug din finger til at markere der, hvor du rører, i den farve, du vælger.

• Hvis du vil fortryde dit sidste strøg, skal du trykke på symbolet Fortryd:

No alt supplied for Image
  • Hvis du vil annullere din fortrydelse, skal du trykke og holde nede på symbolet Fortryd og derefter vælge Gentag.

• Hvis du vil rydde alle strøg, skal du trykke og holde nede på symbolet Fortryd og vælge Ryd alt.

• Hvis du vil pege på et udsnit af skærmen, men ikke vil efterlade et mærke, skal du i stedet bruge funktionen Lasermarkør (længst til venstre på bjælken Markering).

Sådan skifter du lysbilleder, mens du er i Markering

• Hvis du vil navigere i dit lysbilledshow, mens du er i Markering, skal du trykke på navigationspilene på hver side af skærmen:

No alt supplied for Image
  • Når du er i Markering, forbliver alle markeringer på dine lysbilleder, indtil du afslutter præsentationen.

Sådan afslutter du Markering

• Tryk på OK nederst til højre på skærmen. Dette afslutter Markering uden at afslutte præsentationen. Dine markeringer forbliver, indtil du afslutter præsentationen.

• Hvis du lukker ved at knibe, afsluttes Markering samt præsentationen. Dine markeringer fjernes, når du afslutter præsentationen.

Krav til brug af Markering

• Den iOS-enhed, der bruges som fjernbetjening, skal have Keynote til iOS 2.2 eller en nyere version installeret.

• Den enhed, du styrer med fjernbetjeningen, skal have Keynote til iOS 2.2 eller Keynote til Mac 6.2 eller en nyere version af programmerne installeret.

• Du kan bruge flere fjernbetjeninger til at styre den samme præsentation på samme tid, men kun en fjernbetjening kan bruge Markering ad gangen.