Hvis du får vist meddelelsen "Dit iPhone-batteri har muligvis behov for service"

Her kan du læse mere om, hvad du skal gøre, hvis du ser denne meddelelse under Indstillinger > Batteri.

Hvad står der i meddelelsen?

Hvis din iPhone kører en version fra iOS 10.2.1 til iOS 11.2.6, vises denne meddelelse muligvis under Indstillinger > Batteri: "Dit iPhone-batteri har muligvis behov for service".

Hvis din iPhone kører iOS 11.3 eller en nyere version, skal du se Batteri og ydeevne for iPhone for at læse mere om, hvordan du tjekker batteriets tilstand.

Batteriindstillinger på iPhone

Derfor vises meddelelsen

Ved hjælp af diagnosticeringen i iOS har vi registreret, at batteriet i din iPhone muligvis skal udskiftes. Når levetiden for et batteri er ved at nærme sig slutningen, kan det ikke længere oplades fuldt ud, og evnen til at holde strøm reduceres. Derfor skal batteriet muligvis oplades oftere og oftere, og du vil måske opleve, at din iPhone slukker uventet.

Dette er ikke noget sikkerhedsproblem. Det er bare for at informere dig om, at dit batteri muligvis skal udskiftes. Du kan fortsætte med at bruge din iPhone, indtil du har fået tjekket batteriet. I mellemtiden oplever du muligvis, at det tager længere tid at starte apps, at der er en lavere billedfrekvens, mens du ruller op og ned, eller at der er andre forringelser i ydeevnen.

Alle genopladelige batterier er forbrugsvarer og har en begrænset driftstid, og de vil i den sidste ende skulle sendes til service eller bortskaffes. Der er flere ting, der kan påvirke batteriets ydeevne og levetid, bl.a. antallet af opladninger, kemikaliernes alder og eksponering for ekstrem varme eller kulde. Læs mere om optimering af batteritid og batterilevetid.

Få mere hjælp

Hvis du vil have hjælp til udskiftning af et batteri, kan du kontakte Apple-support for at høre om servicemuligheder.

Apples etårige garanti, AppleCare+ og forbrugerlovgivningen omfatter dækning af et defekt batteri.Hvis dit batteri ikke er dækket af en af disse, kan Apple udskifte batteriet mod betaling af et gebyr.

* Visse uoriginale batterier og batterier fra andre producenter er muligvis ikke fremstillet korrekt og kan derfor udgøre en sikkerhedsrisiko. Hvis du vil sikre dig, at du får et ægte Apple-batteri, anbefaler vi, at du besøger en Apple Store eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.