Brug af Boot Camp-assistenten til at finde ud af, om din Mac kræver et Windows-installeringsmedie

Aktuelle Mac-modeller giver mulighed for en mediefri Windows-installering, hvilket betyder, at du ikke skal bruge et eksternt drev. Tidligere Mac-modeller kræver et USB-drev eller en optisk disk. Brug Boot Camp-assistenten til at finde ud af, hvad du har brug for.

Boot Camp-assistenten fastlægger dine installeringskrav ud fra din Mac-model. Du kan finde ud af, om din Mac kan udføre en mediefri Windows-installering – eller om den kræver installering via en optisk disk eller et USB-drev – ved at åbne Boot Camp-assistenten. Den ligger i mappen Hjælpeprogrammer under mappen Programmer.

Boot Camp-assistenten viser kun den mulighed, som din Mac understøtter, og vejleder dig gennem installeringen.

Mediefri installering

Hvis din Mac understøtter mediefri installering, kan Boot Camp-assistenten udføre installeringen ved hjælp af et Windows-diskbillede (ISO), der er downloadet til harddisken på din Mac. Boot Camp-assistenten installerer også automatisk software til Windows-understøttelse fra Apple. Med denne type installering har du kun brug for et Windows-ISO, der er downloadet fra Microsoft.

No alt supplied for Image

Installering via USB

Hvis din Mac understøtter installering via USB, skal du have en ekstern USB-disk eller et USB-flashdrev, der indeholder et Windows-ISO. Læs mere om installering af Windows på din Mac ved hjælp af en USB-harddisk eller et flashdrev.

No alt supplied for Image

Installering via optisk disk

Du skal bruge en Windows-installeringsdisk, hvis Boot Camp-assistenten viser skærmen nedenfor. Skærmen indeholder ingen mulighed for at oprette en installeringsdisk til Windows 7 eller en nyere version på et USB-flashdrev. Boot Camp-assistenten kan downloade og installere software til Windows-understøttelse fra Apple. Læs mere om de trin, du skal følge, hvis du installerer Windows 7 eller en tidligere version.

No alt supplied for Image

Læs mere

Læs mere om, hvordan du installerer Windows ved hjælp af Boot Camp.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.