Om Wi-Fi-profilindstillingerne Forbind automatisk og Adgangskode pr. forbindelse

Du kan bruge Apple Configurator eller Profile Manager til at konfigurere en iOS-enhed til at oprette forbindelse til et trådløst netværk. Du kan konfigurere enheden til enten at bruge Forbind automatisk eller Adgangskode pr. forbindelse. Få at vide, hvordan disse indstillinger virker.

I Apple Configurator og Profile Manager kan du konfigurere en iPhone, iPad eller iPod touch til at oprette forbindelse til et trådløst netværk. Dette gør du ved at vælge Forbind automatisk eller Adgangskode pr. forbindelse under indstillingerne for iOS-enhederne. Undgå at bruge begge indstillinger på det samme netværk.

Apple Configurator

Med Apple Configurator har du mulighed for at vælge både Forbind automatisk og Brug adgangskode pr. forbindelse. Du bør undgå at bruge begge indstillinger på det samme netværk. Hvis du vælger begge, kan iOS-enheden muligvis ikke oprette forbindelse til et netværk.

Din organisation ønsker f.eks., at iOS-enheder automatisk opretter forbindelse til netværket “Virksomheds-WLAN." Hvis du vælger begge forbindelsesmetoder, bruger iOS-enheden kun indstillingen Adgangskode pr. forbindelse.

Brug Forbind automatisk til at oprette forbindelse til et trådløst netværk

Med Apple Configurator kan du bruge en profil til at konfigurere en iOS-enhed til automatisk at oprette forbindelse til et specifikt trådløst netværk.

Brug en adgangskode pr. forbindelse til at oprette forbindelse til et trådløst netværk

For visse trådløse godkendelsesmiljøer kan du konfigurere en iOS-enhed til at bruge en adgangskode pr. forbindelse. Dette er en éngangsadgangskode, og iOS-enheden gemmer ikke brugerens legitimationsoplysninger efter godkendelse. Når enheden opretter forbindelse til det samme netværk igen, bliver brugeren bedt om at angive adgangsoplysninger for at kunne oprette forbindelse til netværket.

No alt supplied for Image

Profile Manager

Med Profile Manager har du mulighed for at vælge både Forbind automatisk og Brug adgangskode pr. forbindelse. Du bør undgå at bruge begge indstillinger på det samme netværk. Hvis du vælger begge, kan iOS-enheden muligvis ikke oprette forbindelse til et netværk.

Din organisation ønsker f.eks., at iOS-enheder automatisk opretter forbindelse til netværket “Virksomheds-WLAN.” Hvis du vælger begge forbindelsesmetoder, bruger iOS-enheden kun indstillingen Adgangskode pr. forbindelse.

Brug Forbind automatisk til at oprette forbindelse til et trådløst netværk

Med Profile Manager kan du bruge en profil til at konfigurere en iOS-enhed til automatisk at oprette forbindelse til et specifikt trådløst netværk.

Brug en adgangskode pr. forbindelse til at oprette forbindelse til et trådløst netværk

For visse trådløse godkendelsesmiljøer kan du konfigurere en iOS-enhed til at bruge en adgangskode pr. forbindelse. Dette er en éngangsadgangskode, og iOS-enheden gemmer ikke brugerens legitimationsoplysninger efter godkendelse. Når enheden opretter forbindelse til det samme netværk igen, bliver brugeren bedt om at angive adgangsoplysninger for at kunne oprette forbindelse til netværket.

No alt supplied for Image

Konfigurationsindstillingerne Forbind automatisk og Adgangskode pr. forbindelse er ikke tilgængelige i Profile Manager som standard. Du kan eksportere et .mobileconfig-arkiv og herefter tilføje dem. Her er et eksempel: