Opret og rediger klasser til Skolearbejde

Du kan oprette og redigere klasser til Skolearbejde i Apple School Manager, eller du kan oprette dem i Skolearbejde.

Apple School Manager opretter automatisk klasser, når du opretter forbindelse til dit Student Information System (SIS) eller overfører indhold via SFTP. Disse klasser vises automatisk i Skolearbejde. Hvis klasserne ikke findes i SIS eller SFTP-overførsel, f.eks. en fritidsklub, kan du oprette klassen manuelt i Apple School Manager eller Skolearbejde.

Læs mere om, hvilke roller der kan oprette og redigere klasser i Apple School Manager

Administratorer, lokalitetsansvarlige, personansvarlige, ledere og undervisere kan oprette, redigere og slette klasser i Apple School Manager.

Opret en klasse manuelt i Apple School Manager

1. Log på Apple School Manager.

2. Klik på Klasser i indholdsoversigten.

3. Klik på Add class button.

Add class screen
  4. Gå til feltet Klassenavn, og indtast et klassenavn. Dette navn vises i Skolearbejde til lærere og elever.

5. Du kan vælge også at indtaste et kaldenavn, kursusnavn, klasse-id og klassenummer.

6. Vælg en lokalitet, og tilføj derefter lærere og elever.

7. Klik på Gem.

Opret en klasse manuelt i Skolearbejde

1. Gå til Indstillinger på din iPad, og log på iCloud med et underviseradministreret Apple-id.

2. Åbn Skolearbejde.

3. Klik på Tilføj klasse.

4. Indtast et beskrivende klassenavn i feltet Klassenavn, så elever og lærere nemmere kan finde din klasse.

5. Vælg en lokalitet, og tilføj derefter lærere og elever.

6. Klik på OK.

Rediger klasser

Du kan redigere klassenavnet på og klasselisten for manuelt oprettede klasser i enten Apple School Manager eller Skolearbejde.

Hvis der er tale om klasser, der er oprettet via din SIS- eller SFTP-overførsel, kan du redigere klassenavnet, men ikke klasselisten. Skolearbejde viser et klassenavn, der er stammer fra felterne Kursusnavn og Klassenummer i SIS- eller SFTP-overførslen. Du kan tilføje et kaldenavn for klassen i Apple School Manager, der vises i Skolearbejde. Når du redigerer navnet på en klasse i Skolearbejde, opdateres klassens kaldenavn i Apple School Manager.

Slet klasser

Hvis en klasse, der ikke bruges til Skolearbejde, slettes i din SIS- eller SFTP-overførsel, konverteres den til en manuel klasse i Apple School Manager. På denne måde kan lærerne bevare eller genbruge deres eksisterende Handouts i nye klasser.

Du kan slette klasser manuelt i både Apple School Manager og Skolearbejde.

Hvis du sletter en klasse, der tidligere blev brugt sammen med Skolearbejde, slettes alt materiale og alle data.

Hvis en klasse ikke vises i Skolearbejde

Hvis du ikke kan se de rigtige klasser i Skolearbejde, kan du gøre følgende:

1. Kontroller, at klasserne vises i Apple School Manager.

2. Gå til Indstillinger på din iPad.

3. Sørg for, at du er logget ind med det rigtige administrerede Apple-id.

Appen Skolearbejde hedder Classwork i Australien og New Zealand.