Sådan flyttes Time Machine-sikkerhedskopier mellem AirPort Time Capsule-enheder

Her kan du se, hvordan du overfører eksisterende Time Machine-sikkerhedskopier fra én AirPort Time Capsule til en anden, og hvordan du bruger din nye AirPort Time Capsule til regelmæssige sikkerhedskopier.

Benyt denne fremgangsmåde for at kopiere sikkerhedskopier mellem to AirPort Time Capsule-baser.

Tilslut AirPort Time Capsule-baserne

1. Slut et Ethernet-kabel fra Mac-computeren til en LAN-portLAN-port på din oprindelige AirPort Time Capsule.

2. Slut et andet Ethernet-kabel fra en LAN-port på den oprindelige AirPort Time Capsule til en LAN-port på din nye AirPort Time Capsule.

Bemærk: Lad dit internetkabel være sluttet til WAN-porten på den oprindelige AirPort Time Capsule indtil videre. Slut ikke et Ethernet-kabel til WAN-portenWAN-port på din nye AirPort Time Capsule endnu.

Stop sikkerhedskopiering på den oprindelige AirPort Time Capsule

Før du kan kopiere arkiver fra én AirPort Time Capsule til en anden, skal du slå Time Machine fra på de Mac-computere, der sikkerhedskopierer til den.

1. Åbn Systemindstillinger i Apple-menuen på din Mac-computer.

2. Klik på symbolet Time Machine i vinduet Systemindstillinger, der åbnes.

3. Skub Time Machine-skyderen til Fra.

Kopier dine sikkerhedskopier til den nye AirPort Time Capsule

1. Åbn et nyt Finder-vindue.

2. Vælg din oprindelige AirPort Time Capsule i Finder-indholdsoversigten.

3. Klik på knappen Opret forbindelse som i Finder-vinduet, og angiv derefter adgangskoden for AirPort Time Capsule.

4. Installer det oprindelige AirPort Time Capsule-drev i Finder ved at dobbeltklikke på det.

5. Åbn et nyt Finder-vindue.

6. Vælg den nye AirPort Time Capsule i Finder-indholdsoversigten.

7. Klik på knappen Opret forbindelse som i Finder-vinduet, og angiv derefter adgangskoden for AirPort Time Capsule.

8. Installer det nye AirPort Time Capsule-drev i Finder ved at dobbeltklikke på det.

9. I Finder: Træk sikkerhedskopien af diskbilledet fra den oprindelige AirPort Time Capsule til den nye AirPort Time Capsule.

Derefter kopieres dine Time Machine-sikkerhedskopiarkiver. Det kan tage et stykke tid, afhængigt af størrelsen på din sikkerhedskopi. Hvis de to baser ikke vises i indholdsoversigten, skal du vælge Finder > Indstillinger… > Indholdsoversigt og sørge for, at "Tilsluttede servere" og "Bonjour-computere" er markeret.

Konfigurer din nye AirPort Time Capsule

Når kopieringen er færdig, skal du konfigurere din nye AirPort Time Capsule Når du indstiller din nye AirPort Time Capsule, kan det være nødvendigt at flytte din internetforbindelse fra WAN-portenWAN-port i din oprindelige AirPort Time Capsule til WAN-portenWAN-port i din nye AirPort Time Capsule. Få oplysninger om indstilling af din AirPort Time Capsule i den dokumentation, der fulgte med den.

Begynd med at sikkerhedskopiere til den nye AirPort Time Capsule

Når du er klar til at bruge din nye AirPort Time Capsule til sikkerhedskopiering, skal du udføre disse trin.

1. Åbn Systemindstillinger i Apple-menuen.

2. Klik på symbolet Time Machine i vinduet Systemindstillinger.

3. Klik på knappen Vælg disk til sikkerhedskopi.

4. Vælg den nye AirPort Time Capsule på listen, der vises, og klik derefter på Brug disk.

5. Sørg for, at Time Machine-skyderen står på TIL.

6. Luk vinduet Systemindstillinger.

Dine sikkerhedskopier udføres nu ved hjælp af din nye AirPort Time Capsule.

Læs mere

Denne ressource indeholder også oplysninger om Time Machine og sikkerhedskopier.