Numbers '09: Udskrivning af regneark

Se, hvordan du udskriver et regneark i Numbers '09.

Du kan bruge Vis udskrift til at arrangere objekter på tværs af siderne i dine regneark inden udskrivning. Brug Info om ark til at indstille sideegenskaber som sideretning og margener.

Sådan udskriver du:

1. Vælg Filer > Udskriv.

2. Vælg den printer, du vil bruge, i lokalmenuen Printer.

3. Indtast antallet af kopier, du vil udskrive, i feltet Kopier, og vælg Sorteret, hvis hver gruppe sider skal udskrives sammen, inden den næste gruppe udskrives. Hvis du først vil udskrive en portion af side 1 efterfulgt af side 2 og derefter side 3 osv., skal du fjerne markeringen af Sorteret.

4. Angiv, hvilke ark du vil udskrive:

• Alle ark: Udskriver alle arkene i regnearket.

• Aktuelt ark: Udskriver kun de ark, du valgte, da du åbnede udskrivningsvinduet.

5. Hvis du vil udskrive en liste med alle formlerne i regnearket, skal du markere "Inkluder en liste med alle formler i dokumentet".

6. Klik på Udskriv.

Klik på knappen Hjælp i printvinduet, hvis du vil vide mere om de øvrige printindstillinger.