MacBook Pro (13'', medio 2009): Knald eller støj ved brug af analog lydudgang

Du kan muligvis ind i mellem høre et "knald" eller pludselig støj ved brug af den analoge lydudgang på MacBook Pro (13'', medio 2009), når du aktiverer computeren, efter at den har været på vågeblus, og lydudgangen er indstillet til Lydindgang.

Problemet kan undgås ved at vælge "Brug lydport til: Udgående lyd" i panelet Lyd i Systemindstillinger, før du sætter computeren på vågeblus.

Sådan vælges denne indstilling:

1. Vælg SystemindstillingerApple-menuen ().

2. Vælg Lyd på menuen Oversigt.

3. Vælg indstillingen "Brug lydport til: Udgående lyd".