Parring af Apple Remote med en computer

Her kan du se, hvordan Apple Remote parres med en computer.

Hvis du har flere Mac-computere eller et Apple-tv, der bruger Apple Remote, eller andre enheder, der er integreret via infrarøde ("IR") modtagere i ét rum, kan du "parre" Apple Remote med en bestemt Apple-enhed, så den ikke forstyrrer andre Apple-enheder eller IR-enheder i nærheden. Det kan f.eks. være, at du har en eller flere Mac-computere, et Apple-tv og et fjernbetjent tv i det samme rum.

Ved hjælp af parring kan du indstille den modtagende Apple-enhed, så den kun kan styres af én fjernbetjening. Her kan du se, hvordan du parrer Apple Remote.

Sådan parrer du fjernbetjeningen med din Mac:

1. Log på din Mac som administrator.

2. Sørg for at være tæt på din Mac (ca. 8-10 cm).

3. Ret fjernbetjeningen mod den infrarøde sensor foran på din Mac.

4. Tryk på knapperne Menu og Næste/Spol frem samtidigt på fjernbetjeningen, og hold dem inde i 5 sekunder.

5. Apple Remote bliver nu parret med computeren. Der vises kortvarigt en kædelås midt på skærmen.

Sådan sletter du en parring mellem fjernbetjeningen og din Mac:

1. Vælg SystemindstillingerApple ()-menuen i menulinjen øverst til venstre.

2. Vælg Sikkerhed på menuen Oversigt.

3. Klik på låsen, og indtast administratoradgangskoden, hvis du bliver bedt om det.

4. Klik på Annuller pardannelse i ruden Sikkerhed.

Brug ruden Sikkerhed under Systemindstillinger til at deaktivere (eller aktivere) den infrarøde ("IR") modtagelse på din Mac. Sådan gør du:

1. Vælg SystemindstillingerApple ()-menuen i menulinjen øverst til venstre.

2. Vælg Sikkerhed på menuen Oversigt.

3. Klik på låsen, og indtast administratoradgangskoden, hvis du bliver bedt om det.

4. I OS X Lion v10.7 og nyere versioner skal du klikke på knappen "Avanceret" i nederste højre hjørne.

5. Marker afkrydsningsfeltet "Slå IR-modtager til fjernbetjening fra".

6. I OS X Lion v10.7 og nyere versioner skal du klikke på knappen "OK".