Saksemekanisme

Vælg det relevante tastaturkort nedenfor:

Bemærk: Trin til fjernelse og genmontering af tasternes saksemekanisme er de samme for alle modeller.

Kort

MacBook Air (M1, 2020)

ANSI

ISO

JIS

MacBook Pro (13”, M1, 2020 og 13”, M2, 2022)

ANSI

ISO

JIS

MacBook Air (M2, 2022) eller nyere modeller og MacBook Pro (14" og 16", 2021) eller nyere modeller

ANSI

ISO

JIS

Fjernelse

Vigtigt

• Fjern ikke en saksemekanisme, medmindre den er beskadiget. Du kan finde den rigtige erstatning i Find saksemekanisme.

• Bemærk, hvordan saksemekanismen sidder, før du fjerner den.

1. Brug den sorte pind til at frigøre saksestifterne fra de nederste kroge.

2. Brug en pincet til at løfte saksemekanismen ud af brønden.

3. Undersøg brønden på tasten:

• Når du trykker på og frigør membranen, skal den springe tilbage med det samme. Hvis membranen er beskadiget eller ikke sidder centreret, skal du udskifte topkabinettet.

• Hvis en af de nederste kroge er bøjet, så prøv at bøje den tilbage til en 90-graders vinkel.

• Hvis en af de øverste kroge er bøjet, skal du bruge nålespidstangen til at rette den ud.

• Hvis en af de nederste eller øverste kroge er knækket eller bøjet, så de ikke kan repareres, skal du udskifte topkabinettet.

Genmontering

1. Brug trykluft til at rense tasten indeni.

• Bemærk: Hvis trykluft ikke fjerner synligt snavs, skal du bruge den sorte pind til forsigtigt at fjerne det.

2. Brug en ESD-sikret pincet til at placere saksen i brønden, så den sidder på de øverste kroge.

3. Brug den sorte pind til at sætte saksestifterne på de nederste kroge. Saksen sidder på stiften som vist (1). Saksen sidder ikke på stiften som vist (2).

4. Brug den sorte pind til forsigtigt at bevæge saksemekanismen op og ned. Sørg for, at saksemekanismen bevæger sig let og bliver flad, når den slippes.

Find saksemekanisme

Find den rette etiket til saksemekanismen for at finde den korrekte erstatning. Udskift ikke en saksemekanisme, medmindre den er i stykker.

A1

B1

C1

D1

E1

F1

G1

H1

I1

J1

K1

L1

Kun MacBook Air (M1, 2020)