Sådan udskifter du batteriet i din Apple Remote

Følg disse trin for at fjerne og udskifte batteriet i din Apple Remote (aluminium eller hvid).

Fjern batteriet fra Apple Remote (aluminium)

Hvis du har en Apple Remote (aluminium)

1. Find batterirummet på bagsiden af din Apple Remote.

2. Brug en mønt til at skrue batteridækslet mod uret, indtil dækslet åbnes.

3. Fjern det gamle batteri.

4. Vend den positive side opad mod dig selv, og isæt det nye litium-knapcellebatteri på 3 V af typen CR2032 eller BR2032 (fås i de fleste elektronik- og dagligvareforretninger).

Fjern batteriet fra din Apple Remote (hvid)

Hvis du har en Apple Remote (hvid)

1. Find batterirummet i bunden af din Apple Remote.

2. Brug en papirclips eller lignende til at trykke på den runde udløserknap, og skub batteriholderen ud.

3. Fjern det gamle batteri.

4. Vend den positive side opad mod dig selv, og isæt det nye batteri af typen CR2032 (fås i de fleste elektronik- og dagligvareforretninger).

5. Skub batteriholderen tilbage på plads i Apple Remote, til der høres et klik.

Hvis du har en Siri Remote eller Apple TV Remote

Din Siri Remote og Apple TV Remote* har et genopladeligt batteri og ikke et udskifteligt batteri.

No alt supplied for Image

Hvis du har en Siri Remote (1. eller 2. generation) eller Apple TV Remote (1. eller 2. generation), skal du slutte din fjernbetjening til en computer eller USB-strømforsyning med et Lightning-kabel for at oplade den.

No alt supplied for Image

Hvis du har en Siri Remote (3. generation) eller Apple TV Remote (3. generation), skal du slutte din fjernbetjening til en computer eller USB-strømforsyning med et USB-C-kabel for at oplade den.

*Apple TV 4K og Apple TV HD leveres med den samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges på begge fjernbetjeninger, så længe dit Apple TV 4K eller Apple TV HD er indstillet til et sprog og et land eller område, der understøtter Siri.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.