OS X: Indstilling af en skærmskåner til at blive vist i loginvinduet

Læs om, hvordan du indstiller en skærmskåner til at blive vist i loginvinduet ved hjælp af OS X v10.6 og nyere versioner.

Angivelse af en skærmskåner til loginvinduet

Du kan bruge en af nedenstående metoder til at aktivere og indstille denne funktion.

Med Profile Manager i OS X Server

1. I Profile Manager skal du vælge den enhed eller enhedsgruppe, der skal administreres.

2. Klik på fanen Indstillinger.

3. Klik på knappen Rediger for at redigere profilen.

4. Vælg payload til loginvinduet i OS X-afsnittet.

5. Hvis du ikke har angivet indstillinger for dette payload, skal du klikke på knappen Konfigurer.

6. Klik på fanen Indstillinger.

7. Marker afkrydsningsfeltet ud for indstillingen "Start skærmskåner efter: X minutter".

8. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Brug skærmskånermodul på sti:", og angiv en sti til et skærmskånermodul.

9. Klik på OK for at lukke redigeringsoversigten.

10. Klik på Gem for at gemme ændringerne.

Med Workgroup Manager i OS X Server

1. I Workgroup Manager skal du vælge den computer eller computergruppe, der skal administreres.

2. Klik på Indstillinger i den øverste værktøjslinje.

3. Klik på fanen Oversigt.

4. Klik på Login.

5. Klik på fanen Indstillinger.

6. Vælg at administrere indstillingerne "Altid".

7. Marker afkrydsningsfeltet ud for indstillingen "Start skærmskåner efter: X minutter".

8. Klik på ellipseknappen (…) for at vælge en skærmskåner.

9. Klik på Anvend nu.

Med lokal indstilling i Terminal

1. Åbn Terminal (fra /Programmer/Hjælpeprogrammer).

2. Følgende to Terminal-kommandoer indstiller inaktiv tid til 5 minutter (300 sekunder) og angiver Arabesque som skærmskånermodul. Du kan ændre tidsperioden ved at justere tallet, som angiver 300 sekunder nedenfor. Du kan ændre "Arabesque.qtz" til en anden skærmskåner, hvis du vil.

sudo defaults write /Library/Preferences/com.apple.screensaver loginWindowIdleTime 300

sudo defaults write /Library/Preferences/com.apple.screensaver loginWindowModulePath "/System/Library/Screen Savers/Arabesque.qtz"

Skærmskånere, der kan vises i loginvinduet

Af sikkerhedsmæssige årsager er der begrænsninger for, hvilke skærmskånere der kan bruges til loginvinduet. De skærmskånere, der fungerer i loginvinduet, omfatter:

• Apple-skærmskånermoduler – tredjepartsskærmskånere eller brugerdefinerede skærmskånere understøttes ikke i loginvinduet

• Quartz Composer-skærmskånere – kun Arabesque, Shell og Spectrum kan bruges

• .slideSaver-pakker er tilladt

Disse typer skærmskånere er ikke tilladt i loginvinduet:

• Tredjepartsskærmskånere eller brugerdefinerede skærmskånere

• RSS-feeds

• iPhoto/Aperture-album

• Skærmskånere i tilfældig og blandet rækkefølge

• Skærmskånere med iTunes-billeder

Hvis der vælges et ikke-understøttet skærmskånermodul, vises Flurry-skærmskånermodulet i stedet.

Læs mere om, hvordan du viser en speciel besked ved hjælp af skærmskåneren i loginvinduet, i Administreret klient: Sådan tilpasser du skærmskånerbeskeden "Navn på computer" til loginvinduet.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.