Apple Remote Desktop: En klient er ikke længere tilgængelig, hvis skærmen låses eller gardinfunktionen bruges

Hvis du bruger Remote Desktop til at styre en klient med gardinfunktion og logger ud på den eksterne klient, afsluttes den styrede session, hvorefter det ikke er muligt at styre computeren, før den har været genstartet.

Det kan også ske, hvis du låser skærmen på klienten, før du overtager styringen.

Du må ikke logge af på den eksterne klient, mens den styres i gardinfunktion.

Inden du logger ud, skal du lukke alle vinduer med følsomme oplysninger, afslutte styringssessionen og evt. låse skærmen op. Start en ny styret session i normal funktion (ikke gardinfunktion), og log ud.