Om Apple Remote Desktop v3.5.2 Admin-opdateringen

Få mere at vide om Apple Remote Desktop v3.5.2 Admin-opdateringen

Systemkrav

Apple Remote Desktop 3.5.2 Admin-opdateringen kræver:

• OS X Lion, OS X Lion Server, Mac OS X v10.6 eller Mac OS X Server v10.6

• OS X Lion og OS X Lion Server kræver Apple Remote Desktop 3.5 eller en nyere version

• Apple Remote Desktop Admin 3.0 eller en nyere version

• En netværksforbindelse via Ethernet (anbefales), AirPort (Wi-Fi) eller IP via FireWire

Kompatibilitet med ældre versioner af Apple Remote Desktop

Apple Remote Desktop Admin v3.5.2 fungerer sammen med klientcomputere, der kører version 3.0, 3.1, 3.2, 3.2.2, 3.3.1, 3.3.2, 3.4, 3.5, 3.5.1, 3.5.2 og 3.5.3 af klientsoftwaren.

Forbedringer

• Understøttelse af Mac-computere med Retina-skærme

• Mulighed for at kontrollere og observere Mac-computere med Retina-skærme

• Forbedrer generel ydeevne i funktionen Kontroller og observer

• Forbedrer programmernes generelle stabilitet og pålidelighed

• Forbedrer ydeevnen, når flere klienter observeres