Computere, der kan opgraderes til at bruge OS X-internetgendannelse

Nogle computere, som ikke blev leveret med OS X Lion eller en nyere version, kan bruge OS X-internetgendannelse efter installation af en firmwareopdatering.

Overfør og installer en opdateret EFI Firmware-ROM til følgende computere for at kunne bruge OS X-internetgendannelse:

Yderligere oplysninger

Se mere om tilgængelige EFI firmware-opdateringer og OS X-internetgendannelse.

Nogle opgraderede computere kan ikke bruge internetversionen af Apple Hardware Test.