OS X Lion: Opgradering fra Mac OS X v10.6 virker ikke med software-RAID; "Der opstod en fejl under forberedelse af installeringen. Prøv at afvikle appen igen." vises

Når du opgraderer et Mac OS X v10.6 Snow Leopard- eller Mac OS X Server v10.6-system til Lion, vises følgende advarsel, hvis "Install Mac OS X Lion"-appen åbnes fra en software-RAID-diskenhed:

"Der opstod en fejl under forberedelse af installeringen. Prøv at afvikle appen igen."

Hvis din Mac OS X v10.6-startdisk er en software-RAID-diskenhed

Kopier "Install Mac OS X Lion"-appen fra mappen Programmer til en anden disk, der ikke er en del af software-RAID. Du kan bruge en anden intern diskenhed (hvis der er en tilgængelig) eller et eksternt drev, såsom et USB-flashdrev. Dobbeltklik på kopien af "Install Mac OS X Lion" på ikke-RAID-diskenheden for at starte installationen.

Hvis din Mac OS X v10.6-startdisk ikke er en software-RAID-diskenhed

Bekræft, at du ikke forsøger at bruge en kopi af "Install Mac OS X Lion"-appen, der findes på en software-RAID-diskenhed.