Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Om Apple Remote Desktop Client 3.6.2

Apple Remote Desktop Client 3.6.2 er en opdatering til OS X Lion-klienter til Remote Desktop-programmet.

Sådan udføres opdateringen

Bemærk: Eksterne OS X Lion-klienter kan opgraderes til version 3.6.2 via funktionen Upgrade Client Software (Opgrader klientsoftware) i Apple Remote Desktop Admin 3.6.1.

Nyheder

Denne opdatering forbedrer Remote Desktop-klientens generelle stabilitet og pålidelighed og indeholder følgende ændring:

• Løser et potentielt grafikproblem ved skærmdeling via iChat.