Sådan genopbygges en software-RAID-spejling i Mac OS X

Se, hvordan du genopbygger en software-RAID-spejling i Mac OS X.

Når du fjerner en disk, der er en del af et spejlet RAID-sæt, og derefter tilslutter den igen, skal du genopbygge disken, så den indeholder de seneste data. Hvis du tidligere aktiverede indstillingen "RAID Mirror AutoRebuild" i dialogboksen med RAID-indstillinger, da du oprettede RAID, genopbygges disken automatisk for dig i baggrunden, og du behøver ikke at udføre trinnene i denne artikel.

Hvis du ikke aktiverede indstillingen "RAID Mirror AutoRebuild" i dialogboksen med RAID-indstillinger, da du oprettede RAID, skal du selv genopbygge disken. Sådan genopbygges en disk i et spejlet RAID-sæt:

1. Åbn Diskværktøj.

2. Vælg RAID-sættet, og klik derefter på RAID.

3. Klik på Genopbyg.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.