OS X Server: Bruge caching-tjenesten med iOS 8

Find ud af, hvilke versioner af iOS 8, der fungerer med caching-tjenesten i OS X Server.

Caching-tjenesten i OS X Server cachelagrer muligvis ikke iOS 8.0-opdateringen. Tjenesten fortsætter med at cachelagre iOS-indhold, herunder programmer, bøger, og iTunes U-kursusmateriale samt OS X-opdateringer.

Dette problem er rettet i iOS 8.1, og fremtidige opdateringer vil være cachelagrede for enheder, når de har opdateret til iOS 8.1.