Om OS X Server v3.0.2-opdateringen

Denne opdatering omfatter forbedringer til OS X Server (Mavericks).

Denne software opdaterer OS X Server v3.0 og v3.0.1 til v3.0.2. Den kræver OS X Mavericks v10.9.1 eller nyere versioner.

For at kunne tillade L2TP-tilslutninger til VPN-tjenesten skal du installere VPN-opdateringen til OS X Server. Installer OS X Mavericks v10.9.1-opdateringen først. Derefter kan du installere Server v3.0.2-opdateringen og VPN-opdateringen til OS X Server i vilkårlig rækkefølge.

Sådan installerer du

Du kan hente OS X Server v3.0.2 i Mac App Store. Den vises i ruden Opdateringer, hvis OS X Server (Mavericks) er installeret. Klik på knappen OPDATER for at installere den. For at undgå afbrydelse af tjenester installeres serveropdateringer ikke automatisk, selv om du har valgt at installere andre opdateringer fra Mac App Store automatisk.

Under installeringen vises meddelelsen "Programmet Server udskiftet" muligvis. Det er en normal del af opdateringsprocessen. Alle serverindstillinger og -data bevares under opdateringen.

Når installeringen er færdig, skal du åbne programmet Server for at afslutte indstillingen af tidligere konfigurerede tjenester.

Hvad inkluderer den?

Server v3.0.2 forbedrer den generelle stabilitet i OS X Server og indeholder følgende konkrete forbedringer.

Opgradering og overførsel

• Forbedrer pålidelighed ved den første start af serveren efter opgraderingen eller overførslen.

• Tjenesten Softwareopdatering behandler nu automatisk opdateringer til Mavericks-klienter efter opgradering eller overførsel.

• Retter et problem, der kunne forhindre start af DNS-tjenesten efter opgradering eller overførsel.

Profile Manager

• Forbedrer afsendelse af push-beskeder til administrerede enheder.

• Løser et problem, der kunne forhindre visse netværksbrugere i at modtage administrerede indstillinger på OS X-enheder.

• Forbedrer pålidelighed ved tilmelding af Active Directory-brugere.

• Retter import af .csv-arkiver for pladsholdere.

• Forbedrer valg af programmer med ikke-latinske tegn i deres navne.

Xcode-tjeneste

• Forbedrer oprettelse af forbindelse til et eksternt Git-lager via ssh.