Apple Remote Desktop 3.7

Få mere at vide om Apple Remote Desktop 3.7.

Apple Remote Desktop 3.7 indeholder en opdatering til Remote Desktop-programmet og til de klienter, som programmet styrer eksternt.

Sådan udføres opdateringen

For de brugere, der har købt Remote Desktop i Mac App Store, ses opdateringen på fanen Opdateringer i Mac App Store. For de brugere, der har installeret Remote Desktop fra en fysisk disk, fås opdateringen som en automatisk softwareopdatering og som manuel overførsel fra Apples overførselswebsted.

På klienterne fås opdateringen som en automatisk softwareopdatering og som manuel overførsel fra Apples overførselswebsted. Du kan også bruge Remote Desktop 3.7 til at opdatere klienter til 3.7 ved at vælge Update Client Software (Opdater klientsoftware) på menuen Manage (Administrer). Remote Desktop Client 3.7 er inkluderet i OS X Mavericks.

Systemkrav

• Remote Desktop 3.7 forudsætter OS X Lion v10.7.5, Mountain Lion eller Mavericks.

• Opdatering til Remote Desktop 3.7 forudsætter, at Apple Remote Desktop 3.0 eller en nyere version er installeret.

• I OS X Mavericks understøtter kun Remote Desktop 3.7 og nyere versioner.

Nyheder

Denne opdatering forbedrer den generelle stabilitet og pålidelighed i Remote Desktop og indeholder nedenstående ændringer.

• Understøttelse af OS X Mavericks

• En fælles udklipsholder, som gør det muligt at kopiere og indsætte på tværs af den lokale og den eksterne computer

• Forbedret understøttelse af Mac-systemer med flere skærme eller flere IP-adresser

• Forbedret mulighed for at se flere skærme med understøttelse af bevægelser, så man kan skubbe mellem flere skærme

• Resultatet af eksterne UNIX-kommandoer er ikke længere trunkeret