Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Om Apple Configurator 1.4.2.

Her kan du få mere at vide om Apple Configurator 1.4.2.

Apple Configurator 1.4.2 er en opdatering, der anbefales til alle brugere af Apple Configurator. Opdateringen kan hentes via fanen Opdateringer i Mac App Store. Opdateringen forudsætter som minimum OS X Mountain Lion og iTunes 11.1.

Nyheder i Configurator 1.4.2

  • Forbedret konfiguration MDM-registrering af Apple TV

  • Rettelse af et problem, der kunne få Apple Configurator til pludselig at lukke i OS X Mavericks

Udgivelsesdato: