Pages: Kan ikke vælge bestemte objekter på en side

Hvis du i Pages sender et objekt i baggrunden af siden fra menuen Organiser, kan du muligvis ikke vælge objektet ved blot at klikke på det. Objektet vises muligvis bag dokumentets tekst eller et andet objekt.

Hvis du har brug for at vælge objektet for at redigere det:

1. Flyt pilen et vilkårligt sted uden for tekstområderne på siden, og klik derefter på siden. Indsættelsespunktet bør ikke være synligt.

2. Træk markøren over på det objekt, som du vil ændre. Hvis der er valgt flere emner, skal du holde Skift-tasten nede og klikke på de emner, som du vil fravælge (Skift-klik).