Pages '09: Om tilbehøret Pages EndNote

Hvis du har downloadet Pages ’09 fra Mac App Store og vil indsætte referencer fra EndNote*, skal du installere tilbehøret Pages EndNote.

Hvis du vil installere tilbehøret EndNote, skal du sørge for, at du opfylder følgende systemkrav:

• Mac OS X v10.6.6 eller nyere

• Pages 4.0.3 eller tidligere, der er downloadet fra Mac App Store

• EndNote X2 eller nyere*

Download installationsprogrammet til tilbehøret, og åbn det. Installeringsprogrammet kan hentes her.

Bemærk: Tilbehøret installeres automatisk, når Pages '09 installeres som en del af iWork-pakken (fra en prøveversion, forhandleræske, konfigureret på bestilling eller volumenlicens).

Læs mere

*EndNote købes særskilt.

Du kan finde oplysninger om brug af EndNote med Pages 5.0 og nyere på Om tilbehøret Pages til Mac EndNote.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.