Pages: Indholdsfortegnelsen bruger kun arabiske tal

Når du opretter et dokument i Pages, kan du tilføje sidetal til dine sider og endda vælge et nummereringsformat (f.eks. 1, 2, 3; A, B, C; eller I, II, III). Hvis du opretter en indholdsfortegnelse for dit dokument, vil indholdsfortegnelsen altid vise sidetal som arabertal (1, 2, 3), selvom du har valgt et andet format for dine sidetal (f.eks. hvis du valgte bogstavskema A, B, C).

Hvis dine sidetal ikke er arabiske tal, kan dit dokument være svært at navigere o, da indholdsfortegnelsen og sidetallene ikke stemmer overens. Som en generel regel bør du bruge arabertal til at nummerere dine sider, hvis du planlægger at inkludere en indholdsfortegnelse, så indholdsfortegnelsen henviser korrekt til sidetal.

Hvis du har brugt et andet nummereringsformat, kan du redigere din indholdsfortegnelse ved at bruge denne løsning:

1. Eksporter dit dokument som et RTF-dokument (Rich Text Format) (fra menuen Arkiv, vælg Eksporter og derefter RTF-radioknappen i den resulterende dialog).

2. Åbn RTF-arkivet i Pages (fra menuen Arkiv, vælg Åbn, eller træk RTF-arkivet til ikonet Pages i Dock).

3. Rediger manuelt tallene i afsnittet Indholdsfortegnelse, så de matcher dit sidetalsskema.

Bemærk, at noget af din formatering kan ændre sig under denne proces og muligvis skal rettes.