Numbers '09: Sådan tilføjer du en tabel

Selvom de fleste skabeloner indeholder en eller flere foruddefinerede tabeller, kan du føje tabeller til dit Numbers-regneark.

Der er flere måder at tilføje en tabel på:

• Klik på Tabeller på værktøjslinjen, og vælg en foruddefineret tabel fra lokalmenuen.

• Du kan føje dine egne foruddefinerede tabeller til lokalmenuen.

• Vælg Indsæt > Tabel, og vælg tabeltypen.

• For at oprette en ny tabel baseret på en celle eller flere tilstødende celler i en eksisterende tabel skal du markere cellen eller cellerne og derefter trække markeringen til en tom placering på arket. For at beholde værdier i de valgte celler i den oprindelige tabel skal du holde Alternativtasten nede, mens du trækker.

• For at oprette en ny tabel baseret på en hel række eller kolonne i en eksisterende tabel skal du klikke på referencefanen, der er knyttet til rækken eller kolonnen, trykke på referencefanen, trække rækken eller kolonnen til en tom placering på arket og derefter slippe fanen. For at beholde værdier i kolonnen eller rækken i den oprindelige tabel skal du holde Alternativtasten nede, mens du trækker.