Intel-baserede Mac-computere: Fejlfinding af problemer efter brug af SMC-firmwareopdateringsprogrammet

Når du opgraderer SMC-firmwaren (System Management Controller) på en Intel-baseret Mac, oplever du problemer, hvis strømmen blev afbrudt under opdateringsprocessen, eller hvis installationen af ​​firmwareopdateringen ikke blev fuldført af andre årsager. Der kan opstå problemer, når du starter computeren, når du sætter en videoafspilning i gang, og når du går på vågeblus, eller der kan være problemer med blæserstøj.

Hvis du har problemer med at installere firmware på en Intel-baseret Mac ved hjælp af SMC-firmwareopdateringsprogrammet, eller hvis du oplevede en strømafbrydelse, mens du forsøgte at installere en SMC-firmwareopdatering, skal du forsøge at køre installationsprogrammet igen ved at dobbeltklikke på det og følge instruktionerne. SMC-firmwareopdateringsprogrammet er placeret i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.

Nulstil om nødvendigt SMC

Hvis kørsel af SMC-firmwareopdateringsprogrammet heller ikke lykkes anden gang, skal du muligvis nulstille SMC, før du prøver at opdatere den igen.