Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Om meddelelsen "Apple Hardware Test does not support this machine"

Du kan muligvis se meddelelsen "Apple Hardware Test does not support this machine" (Apple Hardware Test understøtter ikke denne maskine). Denne fremkommer, når du holder "D"-tasten nede under start, og Apple Hardware Test ikke findes på harddisken.

Dette sker, når du bruger computere, der kræver en EFI-firmwareopdatering for at kunne bruge Lion-gendannelsesfunktionen.

Hvis du oplever dette problem, er Apple Hardware Test tilgængelig på det medie, der fulgte med din computer. Læs mere i artiklen Sådan bruges Apple Hardware Test på din Mac-computer (for Intel-baserede Mac-computere).

Læs mere om Lion-gendannelse i artiklen Hvis du ikke kan starte fra macOS-gendannelse.