Tøm papirkurv sletter muligvis ikke mapper i papirkurven, hvis du bruger netværks-hjemmemappe

Brugere, der har hjemmemapper, som monteres ved hjælp af AFP-server, kan opleve, at mapper forbliver i papirkurven efter tømning af papirkurven, enten fra Dock-ikonet eller fra Finder-menuen.

Løse filer, der ikke er indeholdt i en mappe, slettes som forventet, men mapper og deres indhold kan blive tilbage. Docks papirkurvsikon vil stadig vise, at papirkurven har indhold, selvom Finders visuelle fremskridtsindikator antyder, at papirkurven er blevet tømt uden problemer

Mobile hjemmemapper er ikke berørt af dette problem.

Opdatering til OS X Lion v10.7.4 eller en nyere version.