Om iAd Tester

Med iAd Tester kan du nemt få vist og teste iAd-indhold på din iPhone eller iPad under design og produktion, så du og dine kunder kan opleve iAd i et virkeligt scenarie. Du kan teste iAd-indhold via lokalnetværk eller USB ved hjælp af iAd Producer eller via operatørnetværket ved hjælp af Apples testservere.

Funktioner i iAd Tester:

• Test på enheden af iAd-indhold til iPhone, iPad og iPod touch

• Nem pardannelse med iAd Producer med henblik på sikker test på lokalnetværk

• Realistiske netværksforbindelser til analyse af ydeevne

Læs mere

Læs mere på https://developer.apple.com.