Om OS X Server v3.1.1-opdateringen

Læs om ændringerne i OS X Server v3.1.1-opdateringen.

Denne software opdaterer OS X Server v3.0, v3.0.1, v3.0.2, v3.0.3 og v3.1 til v3.1.1. Den kræver OS X Mavericks v10.9.2 eller en nyere version.

Sådan installerer du

Du kan hente OS X Server v3.1.1 i Mac App Store. Den vises i ruden Opdateringer, hvis OS X Server (Mavericks) er installeret. Klik på knappen Opdater for at installere den. For at undgå afbrydelse af tjenester installeres serveropdateringer ikke automatisk, selv om du har valgt at installere andre opdateringer fra Mac App Store automatisk.

Under installeringen vises meddelelsen "Programmet Server udskiftet" muligvis. Det er en normal del af opdateringsprocessen. Alle serverindstillinger og -data bevares under opdateringen.

Når installeringen er fuldført, skal du åbne programmet Server for at afslutte indstillingen af tidligere konfigurerede tjenester.

Indeholdte ændringer

Server v3.1.1 løser et problem, der kan forårsage, at Profile Manager ikke reagerer eller genererer ekstra CPU-aktivitet efter opdatering til Server 3.1.

Den indeholder også alle de forbedringer, der er inkluderet i Server v3.1-opdateringen.