Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Mac mini (medio 2011) og Mac mini Server (medio 2011): Vågeblus kan ikke anvendes, hvis der er et Thunderbolt til Ethernet Gigabit-mellemstik tilsluttet

Hvis der er sluttet et Thunderbolt til Ethernet Gigabit-mellemstik til Mac mini (medio 2011) eller Mac mini Server (medio 2011), går Mac mini ikke på vågeblus. I stedet skifter den frem og tilbage mellem vågeblus og aktiv tilstand.

Sæt ikke Mac mini på vågeblus, mens Thunderbolt til Ethernet Gigabit-mellemstik er tilsluttet. Tag mellemstikket ud, før computeren sættes på vågeblus.

Hvis du bruger et Thunderbolt til Ethernet Gigabit-mellemstik sammen med en Mac mini (medio 2011) eller en Mac mini Server (medio 2011), skal "Vågeblus for computer" indstilles til "Aldrig" i ruden Energibesparelse i systemindstillingerne. Det er standardindstillingen for en Mac mini Server.