Mac OS X: De første 1000 resultater vises, når der sendes en forespørgsel til Active Directory

Når du bruger værktøjer eller tjenester, der forespørger Active Directory, får du muligvis kun vist de første 1000 resultater.

Indstillingen MaxPageSize i Active Directorys LDAP-politik er som standard 1000 resultater. Hvis du vil have vist flere end 1000 resultater, skal Active Directory konfigureres til at returnere flere resultater i en enkelt forespørgsel. Se Microsoft KB 315071 for at få flere oplysninger.

Hvis du vil have vist alle resultater i én enkelt forespørgsel, skal MaxPageSize være angivet til et højere tal end antallet af resultater, der returneres. Eksempelvis kræver en forespørgsel med 2500 potentielle resultater end indstilling for MaxPageSize på over 2500, eller at alle de returnerede resultater vises. Fordi den faktiske indstilling, som er nødvendig, vil variere afhængigt af Active Directory-miljøet og forespørgselstypen, kan Apple ikke anbefale en bestemt indstilling eller værdi.

Yderligere oplysninger

I RFC 2696 beskrives klientudvidelserne til sider med resultater i LDAP. Active Directory-konnektoren i Mac OS X understøtter ikke disse udvidelser.

Dette dokument opdateres, efterhånden som oplysningerne bliver tilgængelige.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.