Ofte stillede spørgsmål om Bluetooth-hovedsæt til Mac

Her kan du se svarene på ofte stillede spørgsmål om Bluetooth-hovedsæt til en Mac-computer.

Hvordan indstiller jeg et Bluetooth-hovedsæt på min Mac?

Hvis der er et Bluetooth-modul installeret på din Mac, eller hvis du bruger et USB-Bluetooth-mellemstik, kan du bruge et trådløst Bluetooth-hovedsæt til indgående og udgående lyd. Når du har parret din Mac med hovedsættet, fungerer hovedsættet som Mac-computerens mikrofon og højttalere.

Hvordan slår jeg lyden fra på et Bluetooth-hovedsæt?

Hvis du vil vide mere om, hvordan du slår lyden fra på et Bluetooth-hovedsæt, og hvis du måske stadig kan høre lyd, efter at du har slået lyden fra, skal du se Sådan slår du lyden fra på et Bluetooth-hovedsæt.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg hører støj i Bluetooth-hovedsættet?

Andre trådløse enheder kan forårsage interferens, der lyder som skrattende støj eller andre problemer med dit Bluetooth-hovedsæt. Se Skrattende støj på et Bluetooth-hovedsæt for at få mere at vide.

Hvorfor bruger computeren de interne højttalere i stedet for Bluetooth-hovedsættet, når jeg afbryder vågeblus på computeren?

Når vågeblus afbrydes på computeren, vender Bluetooth-hovedsættet tilbage til standardindstillingen for lydudgang. Hvis der blev afspillet musik gennem Bluetooth-hovedsættet, inden computeren gik på vågeblus, fortsætter musikken med at spille vha. standardindstillingen for lydudgang. Det sker for at forhindre unødvendig brug af batterierne i Bluetooth-hovedsættet. Hvis du vil vælge Bluetooth-hovedsættet som metode for Lyd ud igen:

1. Åbn Systemindstillinger.

2. Klik på Lyd.

3. Klik på fanen Lyd ud.

4. Vælg dit Bluetooth-hovedsæt på listen.

Alternativt kan du bruge Bluetooth-menulinjetilbehøret til at genoprette forbindelse til hovedsættet.

Hvordan bruges et Bluetooth-hovedsæt sammen med iChat?

Et trådløst Bluetooth-hovedsæt kan bruges til ind- og udgående lyd i iChat.

Hvad gør jeg, hvis min mus reagerer langsomt, når jeg bruger Bluetooth-hovedsættet?

Hvis din trådløse Apple-mus reagerer langsomt (eller kun ujævnt), når du bruger et Bluetooth-hovedsæt, skal musens firmware muligvis opdateres.

Hvad gør jeg, hvis der er elementer i Bluetooth-vinduet (eller menulinjetilbehør), der er udtonede og ikke tilgængelige?

Der kan være elementer i indstillingsvinduet eller menulinjetilbehøret (inkl. hovedsæt), der er udtonede eller utilgængelige, hvis der er en specialinstallering af Mac OS X på din Mac uden BSD-undersystemet. Hvis du vil vide mere – bl.a. om, hvordan BSD-undersystemet installeres – skal du se Elementer i indstillingsvinduet for Bluetooth er udtonet (ikke tilgængelige).