Pages '09: Mediebrowseren

Om mediebrowseren.

Mediebrowseren giver adgang til alle mediearkiverne i iPhoto-, iTunes- og Aperture-biblioteket og i mappen Film. Du kan trække et element fra mediebrowseren til en side eller et billedfelt i Info.

Hvis du ikke opbevarer dine fotos i iPhoto eller Aperture eller din musik i iTunes, eller hvis du ikke opbevarer dine film i mappen Film, kan du føje andre mapper til mediebrowseren, så du har adgang til multimedieindholdet i dem på samme måde.

Sådan åbner du mediebrowseren:

Klik på Medier på værktøjslinjen, eller vælg Vis mediebrowser på menuen Vis.

Sådan føjer du en anden mappe til mediebrowseren:

• Hvis du vil tilføje en mappe, der indeholder lydarkiver, skal du klikke på Lyd i mediebrowseren og derefter trække den ønskede mappe fra Finder til mediebrowseren.

• Hvis du vil tilføje en mappe, der indeholder fotos, skal du klikke på Fotografier i mediebrowseren og derefter trække den ønskede mappe fra Finder til mediebrowseren.

• Hvis du vil tilføje en mappe, der indeholder film, skal du klikke på Film i mediebrowseren og derefter trække den ønskede mappe fra Finder til mediebrowseren.