Apples implementeringsordning: Opgrader kontoen for at få adgang til alle ordninger

Apples implementeringsordning har siden februar 2014 indeholdt nye muligheder ud over programmet om mængdekøb (VPP). Hvis du har tilmeldt dig VPP før denne måned, skal du opgradere kontoen til en Apple implementeringsordning-konto. Efter opgraderingen kan du melde dig til flere ordninger og få adgang til flere funktioner, f.eks. oprettelse af administratorkonti. Følg trinnene i denne artikel for at opgradere kontoen.

Program om mængdekøb for virksomheder

Første gang du logger på webstedet for Apples implementeringsordning, opgraderes VPP-kontoen automatisk til en Apples implementeringsordning-konto. Som indehaver af kontoen kan du derefter oprette flere administratorkonti til indkøb af apps og bøger i VPP-butikken. Du skal slå totrinsbekræftelse til for kontoen for at få adgang til denne tjeneste.

Bemærk! Af sikkerhedsgrunde kan der være en forsinkelse på op til 72 timer, inden totrinsbekræftelse slås til, afhængigt af den aktuelle adgangskodes styrke.

Program om mængdekøb for uddannelsesinstitutioner

Hvis du allerede er tilmeldt VPP som en uddannelsesinstitution, har du enten en programleder- eller programfacilitatorkonto. Derfor behøver du muligvis ikke gøre noget for at opgradere (læs mere nedenfor).

Programleder (agent)

Programlederkonti bruges til at oprette programfacilitatorer (administratorer). Bemærk, at en programlederkonto nu kaldes en agentkonto. Følg trinnene nedenfor under Opgrader kontoen.

Hvis du vil fortsætte med at tilføje nye administratorer uden at opgradere kontoen, skal du stadig slå totrinsbekræftelse til for kontoen. Bemærk! Af sikkerhedsgrunde kan der være en forsinkelse på op til 72 timer, inden totrinsbekræftelse slås til, afhængigt af den aktuelle adgangskodes styrke.

Programfacilitator (administrator)

Programfacilitatorer (administratorer) kan kun logge på VPP-butikken, men ikke på webstedet for Apples implementeringsordninger. Denne kontotype kan ikke opgraderes, men den kan flyttes til en ny agentkonto, hvis programlederen opgraderer kontoen.

Opgrader kontoen

Du skal opgradere, hvis du repræsenterer en uddannelsesinstitution med en programlederkonto og ønsker at melde institutionen til andre implementeringsordninger, f.eks. programmet til tilmelding af enheder eller Apple-id til elever.

1. Tilmeld dig igen den relevante VPP-ordning på deploy.apple.com med en anden e-mailadresse end den eksisterende konto. Der oprettes et nyt Apple-id til dig. Når tilmeldingen er blevet godkendt, modtager du en e-mail, og derefter skal du sende en anmodning via den relevante webformular:

2. Vælg Other (Andet) i rullemenuen.

3. I afsnittet "Please tell os more" (Uddybende oplysninger) i formularen skal du skrive, at du ønsker at overføre VPP-kontoen til det nye Apple-id. Du skal både inkludere det gamle programleder-Apple-id og det nye programagent-Apple-id, der blev oprettet på deploy.apple.com/dk/. Du skal også inkludere eventuelle programfacilitator-Apple-id'er, som skal overføres til den nye konto.

4. Udfyld resten af formularen, og send den.

Når kontoen er blevet opgraderet:

• Du kan ansøge om at deltage i andre af de Apples implementeringsordninger, der findes i dit land eller område.

• Programfacilitatorer vises som administratorer på den nye deploy.apple.com/dk/-konto.

• Du kan oprette nye administratorer, som derefter kan oprette andre administratorer.

• Du kan vælge en eller flere ordninger, som de nye administratorer kan administrere, hvis du er tilmeldt flere ordninger.