Tilslutning af hovedtelefoner eller eksterne højttalere til din Mac mini

Mac mini har en 3,5 mm stereolydudgang og en enkelt indbygget højttaler. Hvis du vil høre stereolyd, skal du slutte et par hovedtelefoner eller et par aktive højttalere til lydudgangen. Når der tilsluttes højttalere eller hovedtelefoner, slås den interne højttaler fra.

Hvis du ikke vil høre lyd fra den interne højttaler, skal du trykke på knappen "Lydløs" på et Apple-tastatur eller skrue ned for lydstyrken.

Mac mini-lydudgangen har følgende egenskaber:

• Udgangsniveau: 1,4 V RMS

• Kildeimpedans: 10 ohm (Ω)

• Signal-støj-forhold: >90 dB uvægtet, >94 dB (A)

• Total harmonisk forvrængning: 0,005 procent (%) eller mindre

Du kan også slutte USB-kompatible højttalere til en af Mac minis USB-porte.

Mac mini (primo 2006) og nyere modeller har en kombineret lydudgangsport, der kan bruges til både analog og digital udgang. Til digital lydudgang kan du bruge et standard TOSLINK-kabel med et TOSLINK-miniplug-mellemstik. Du kan også bruge Apple iPhone-headsettet med mikrofon via lydudgangsporten til Mac mini (medio 2010) og nyere modeller.