Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Om Active Directory-navne i macOS

Når du knytter en macOS-klient til Active Directory, skal du bruge navne, der følger disse standarder.

For at sikre, at computeren knyttes til Systemindstillinger, Biblioteksværktøj eller dsconfigad, skal du bruge computernavne som:

• Er mindre end 16 tegn lange.

• Kun har alfanumeriske (A–Z, a–z), tal (0–9), - (bindestreg) og/eller _ (understregning) tegn.

Indtast ikke et længere computernavn eller ugyldige tegn. Hvis du gør det, kan en klient muligvis ikke knyttes til Active Directory. Eller macOS kan knytte til Active Directory med et afkortet computernavn.

Understregningstegnet er gyldigt i værtsnavne, men ikke i et DNS-domænenavn. Hvis et Active Directory-domænenavn har en understregning, fungerer tilknytning og tjenester ikke.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.