Opret en ny bog i iBooks Author med samme udseende og udtryk som en, du tidligere har oprettet

Læs mere om, hvordan du opretter en skabelon, giver din bog et nyt internt id eller dublerer din bog som en ny.

Hvis du dublerer en eksisterende bog ved hjælp af Arkiv > Dubler eller ved at oprette en kopi af din bog i Finder, betragtes dubletten som den samme bog i iBooks Store. Hvis du indsender dubletten til iBooks Store, behandles den som en opdatering til den eksisterende bog.

Hvis du vil oprette en unik bog med samme udseende og udtryk som en tidligere bog, som iBooks Store skal behandle som en ny, skal du bruge en af de tre metoder nedenfor:

Opret en skabelon

Hvis du vil genbruge udseendet og udtrykket af en bog, skal du oprette en skabelon ud fra den originale:

1. Åbn din bog i iBooks Author.

2. Vælg Arkiv > Gem som skabelon på menulinjen øverst på computerskærmen. Skabelonen føjes til skabelonvælgeren.

Når du vil bruge skabelonen:

1. Åbn iBooks Author.

2. Vælg Arkiv > Nyt fra skabelonvælger på menulinjen øverst på computerskærmen.

3. Vælg din nye skabelon.

Giv din bog et nyt internt id

1. Åbn din bog i iBooks Author.

2. Vælg Arkiv > Nulstil til iBooks Store i menuen øverst på computerskærmen.

Nulstil til iBooks Store giver den bog, du arbejder på, et nyt internt id (GUID). Når du sender bogen til iBooks Store, knyttes den til et unikt butiks-id (aktiv-id).

Når du vælger at nulstille, vises der en meddelelse, hvor du bliver spurgt, om du er sikker på, at du vil nulstille din bog:

• Klik på Nulstil for at fortsætte.

• Klik på Annuller for at annullere.

• Klik på Læs mere for at åbne denne artikel.

Der er ingen visuel bekræftelse på, at det interne id er opdateret.

Dubler din bog som en ny bog

1. Åbn din bog i iBooks Author.

2. Hold Alternativtasten på tastaturet nede.

3. Vælg Arkiv > Dubler som ny bog i menuen øverst på computerskærmen.

Hvis du vælger Dubler som ny bog, dubleres den bog, du arbejder på. Dubletten har et unikt internt id (GUID). Når du sender bogen til iBooks Store, knyttes den til et unikt butiks-id (aktiv-id).

Forskel på at nulstille og dublere

"Nulstil til iBooks Store" opdaterer den aktuelle bog.

"Dubler som ny bog" opretter en opdateret kopi, mens den aktuelle bog forbliver, som den er.

Læs mere

Hvis du vælger Arkiv > Dubler, kopieres din bog uden at opdatere det interne id. Hvis du tidligere har udgivet bogen, og du sender dubletten til iBooks Store, udgives den som en opdatering til en eksisterende bog i stedet for en ny.