Mountain Lion: Sådan indstiller og vedligeholder du et FIPS-kompatibelt system

Læs mere om, hvordan du indstiller og vedligeholder et FIPS-kompatibelt OS X Mountain Lion-system.

Det kryptografimodul, der følger med OS X Mountain Lion, kræver ekstra indstilling for at sætte systemet i "FIPS Mode", så der opnås fuld overholdelse af regler. Installeringsprogrammet til FIPS Administration skal hentes og installeres på systemet af systemadministratoren (Crypto Officer).

Sådan installerer du FIPS Administration-værktøjer

Læs hele vejledningen til installering og administration af FIPS Administration i Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance OS X Mountain Lion v10.8.

Installeringsprogrammet til FIPS Administration kan hentes her. Se alle instruktioner til installering og administrering af FIPS Administration i Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance OS X Mountain Lion v10.8.

1. Log ind som administrator på det destinationscomputersystem, hvor værktøjerne skal installeres.

2. Dobbeltklik på installeringspakken til FIPS Administration.

3. Klik på Fortsæt efter at have læst oplysningerne på introduktionssiden.

4. Klik på Fortsæt efter at have læst oplysningerne på Læs mig-siden. Du kan også udskrive eller arkivere oplysningerne på denne side, hvis der er behov for det.

5. Klik på Fortsæt efter at have læst softwarelicensaftalen på licenssiden. Du kan også udskrive eller arkivere oplysningerne på denne side, hvis der er behov for det.

6. Klik på Enig, hvis du accepterer vilkårene i softwarelicensen. Ellers skal du klikke på Uenig, hvilket afslutter installeringsprogrammet.

7. Vælg OS X-diskenheden for at installere FIPS Administration-værktøjerne, og klik derefter på Fortsæt på siden Vælg destination. FIPS Administration-værktøjerne bør kun installeres på startenheden (boot-enheden).

8. Klik på knappen Installer.

9. Indtast dit administratorbrugernavn og din adgangskode.

10. Klik på Fortsæt installering, og bemærk, at computeren skal genstartes, når installeringen er fuldført.

11. Klik på Start igen.

Fejlfinding

Hvis du støder på et problem, skal du bruge følgende trin:

1. Genstart systemet i enkeltbrugerfunktion. Læs mere i: Sådan starter du i enkeltbrugerfunktion.

2. Gennemgå system.log for at få afklaret de registrerede problemer. Systemlogfilen er placeret her: /var/log/system.log

3. Hvis der findes værktøjsrelaterede problemer, skal du køre installeringsprogrammet igen og prøve igen.

4. Hvis sikkerhedsmodulets integritet ikke har bestået valideringen, skal du geninstallere OS X Mountain Lion og eventuelle tilgængelige softwareopdateringer, og derefter skal du geninstallere dette værktøj.

5. Hvis du stadig ikke kan identificere problemet, skal du søge efter FIPS-relaterede oplysninger på Apple-support.

• Bemærk: Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte AppleCare for at få support.

Læs mere

Oplysninger om OS X Lion v10.7

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.