Problemer med at sende e-mails i iOS 11 med en Outlook.com- eller Exchange-mailkonto

Du kan muligvis ikke sende e-mails med en Outlook.com-, Office 365- eller en Exchange-konto, før du har opdateret til iOS 11.0.1.

Hvis din e-mailkonto hostes af Microsoft på Outlook.com eller Office 365 eller en Exchange Server 2016 på Windows Server 2016, vises følgende fejlmeddelelse muligvis, når du forsøger at sende en e-mail i iOS 11: "Kan ikke sende e-mail. Beskeden blev afvist af serveren."

Du kan løse dette problem ved at opdatere til iOS 11.0.1 eller en nyere version.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.