Få adgang til udkast på din Exchange-konto på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan finde kladder af dine beskeder i mappen Udkast på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Med iOS 10 og Exchange ActiveSync (EAS) version 16 og nyere synkroniserer din Microsoft Exchange-server udkast med din iPhone, iPad og iPod touch.

Mappen Udkast ligger øverst på listen over mapper i Mail. I denne mappe kan du finde udkast, som du har oprettet og gemt. Når du bruger din Exchange-konto, kan du redigere og sende disse udkast fra alle dine enheder og computere.

iOS 9 understøtter Exchange ActiveSync (EAS) version 16, men indeholder ikke synkronisering af udkast.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.