Boot Camp: iMac viser en sort skærm under installation af Windows 7

Når du installerer Microsoft Windows 7 på en iMac (27-tommer, slutningen af ​​2009) og iMac (21,5-tommer, medio ​​2010) ved hjælp af Boot Camp, vises der muligvis en sort skærm. Dette kan ske, fordi Windows 7 Installer ikke indeholder de nødvendige grafik- eller Bluetooth-drivere til din Mac.

Følg nedenstående trin for at downloade de nødvendige drivere og installere Windows 7 på din iMac:

Bemærk: Hvis du opgraderer fra Windows Vista, skal du bruge Apple_Win7_Upgrade_Utility inden du starter en opgraderingsinstallation. Dette er ikke nødvendigt for en ren installation af Windows 7.

1. Gå til slutningen af Softwarelicensaftale for Boot Camp og klik på "Accepter og download" for at acceptere licensen.

2. Filerne er indeholdt i en .zip-fil. Dobbeltklik på den for at udpakke den.

3. Tilslut din USB-lagerenhed eller dit SD-kort.

• Bemærk: Din USB-lagerenhed skal tilsluttes direkte på bagsiden af ​​iMac og ikke til et tastatur eller en anden ikke-high-power-HUB.

4. Hvis USB-enheden eller SD-kortet ikke er blevet formateret som MS-DOS (FAT), eller hvis du ikke er sikker, skal du følge trin A til N umiddelbart nedenfor; ellers gå til trin 5.

• Vigtigt: Disse trin vil slette indholdet af USB-lagerenheden eller SD-kortet; sikkerhedskopier alle vigtige filer, der er på den/det, til en anden disk.

1. Vælg Gå > Hjælpeprogrammer.

2. Åbn Diskværktøj.

3. Vælg USB-drevet i venstre side af vinduet Diskværktøj.

4. Klik på fanen Partitioner.

5. Vælg antallet af partitioner fra menuen Enhedstype. Hvis du ikke kan vælge antallet af partitioner, kan du prøve at partitionere din startdisk.

6. Klik på Indstillinger.

7. Klik på "Master Boot Record".

8. Klik på OK.

9. Klik på fanen Formater.

10. Vælg MS-DOS (FAT).

11. Navngiv disken MBRFAT.

12. Klik på Anvend.

13. Klik på Partition.

14. Når processen er færdig, skal du afslutte Diskværktøj.

5. Træk "Drivers" og "AutoUnattend.xml" fra mappen iMac_Late_2009_2010_ Win7_Drivers, som blev udpakket i trin 2, til ikonet på USB- eller SD-kortenheden for at kopiere filerne til den. Kopier dem ikke til nogen undermapper.

6. Start Boot Camp-assistent.

7. Vælg en partitionsstørrelse, og klik på Partition.

8. Når partitioneringen er fuldført, skal du klikke på "Start installationen" og indsætte din Windows 7 installations-dvd. Din computer vil genstarte.

9. Følg installationsvejledningen til Windows på skærmen. Hvis dette er en ny installation, skal du huske at bruge Windows Installer til at formatere BOOTCAMP-partitionen. Du skal klikke på Drevindstillinger (Avanceret) for at se et formatvalg.

10. Din computer genstarter flere gange under installationsprocessen. Skærmen kan blive sort i flere minutter, mens Windows Installer finder driverne på din USB-lagerenhed. Du bør ikke slukke din computer under denne proces.

11. En skærm skulle til sidst dukke op, der beder dig om at oprette en brugerkonto i Windows 7.

Hvis skærmen forbliver sort efter flere minutter, skal du slukke for den (hold tænd/sluk-knappen nede i flere sekunder), og gå derefter tilbage til trin 4. Sørg for, at din USB-enhed eller dit SD-kort er formateret som Master Boot Record, FAT, og at AutoUnattend.xml og Drivers er på rodniveauet af mappen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.