Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Brug af VoiceOver på en Mac uden skærm

De bedste resultater opnås ved at tilslutte en skærm eller et EDID-mellemstik, hvis du bruger VoiceOver på en Mac.

Hvis du har en Mac uden indbygget skærm (f.eks. en Mac Mini eller Mac Pro), anbefales det at tilslutte en ekstern skærm, hvis du bruger VoiceOver. Når den indbyggede skærmlæser er slået til, kan nogle programmer blive langsomme eller holde op med at svare, hvis der ikke er tilsluttet en skærm.

Hvis du er nødt til at bruge VoiceOver uden en tilsluttet skærm, kan du tilslutte et EDID-mellemstik i HDMI-, DVI- eller Mini DisplayPort-stikket på computeren. EDID-mellemstik er ikke det samme som grafikmellemstik – de bruges ikke til at slutte et tv eller en skærm til computeren. EDID-mellemstik sender et signal til grafikporten, så computeren fungerer, som om der var tilsluttet en skærm.